Huurinformatie

 

Prijzen

Alle vermelde huurprijzen zijn afhaalprijzen (excl. btw), per eenheid en geldig voor een huurperiode van 3 dagen oftewel een volledig weekend. Prijzen voor langere huurperiode op aanvraag. De afwas van horecamateriaal is inbegrepen in de vermelde prijs. Transportkosten zijn niet inbegrepen.

Voor de springkastelen en inflatables gelden andere voorwaarden: de vermelde huurprijs is geldig voor 1 dag, tweede dag aan halve prijs.

Reservatie

Reservatie kan enkel via mail om fouten te vermijden. Na het ontvangen van al uw gegevens maken wij een bestelbon op. Deze zal u via mail toegestuurd krijgen en bevat alle informatie mbt de gehuurde materialen. Het vermelde huurbedrag zal ten laatste op de dag van de afhaling/levering betaald zijn. Dit kan via overschrijving(hou rekening met 3 dagen verwerking) of cash/payconiq bij afhaling/levering.

Levering of zelf afhalen?

U kan de materialen zelf afhalen of laten leveren door onze diensten. Afhalen kan NIET met een open aanhangwagen of voertuig, alsook vragen wij vriendelijk  om voldoende dekens en bindmaterialen te voorzien zodoende de materialen niet te beschadigen tijdens het transport. 

Bij levering door ons worden de feestmaterialen steeds afgeleverd aan de deur van de locatie. Alle karren en stapelbakken blijven steeds ter plaatse. De transportkosten worden steeds aangepast berekend aan elke levering. Alles is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, soort materiaal, afstand naar de locatie. Indien levering door ons gewenst is ontvangt u daarvoor een aangepaste offerte inclusief transport.

Springkastelen worden gratis geleverd en opgehaald in een straal van 10km rond ons adres. Verdere verplaatsingen zullen berekend worden aan € 0,50/km (excl. btw).

Plaatsing/installatie

Enkel de springkastelen worden door ons geplaatst(in de prijs inbegrepen). Andere materialen zoals stoelen, tafels, inflatables worden afgehaald of desgewenst geleverd op de plaats van het gebeuren en worden door de klant zelf geplaatst. Uiteraard kunnen wij indien gewenst ook instaan voor de opbouw/afbouw van de gehuurde materialen. Vraag vrijblijvend naar onze tarieven, onze creatieve zielen nemen dit graag van u over.